Поръчайте изолация !

1. Свързавне с нас

След като се свържете с наш представител от фирмата, ще изискаме първоначална информация затова, какво искате да саниранете или изолирате - къща, сградата, балкон или калкан, какво е изложението на Вашия обект. Такава първоначална информация ще ни помогне да ви консултираме за вида изолация от която се нуждаете неопор или стиропор, както и вида мазилка от която ще имате нужда.

2. Оглед

След като сме получили информация относно обекта Ви, може да уточним час и дата в която наш колега, ще може да дойде на оглед, за да види дали има нещо по-специфично от това, което сте ни подали, като информация по телефона, така той може да се запознае детайлно с Вашите нужди и изисквания и след това да изготви оферта.

3. Оферта

След направеният оглед наш колега ще Ви изпрати официално оферта в която е включена доставката, работата и матералите за полагането на изолацията. В офертата ние се ангажираме със срокове, както и вида матерали.

4. Договор

След преглед на създадената от нас оферта и одобрение, следва да подпишете издадения от нас договор. Договор може да бъде прочетен, удобрен и подписан от двете страни в офиса или на място, където е обектът (където е извършен огледа).

5. Плащане

След сключване на договора се заплаща 50% от сумата (капаро) и след завършване на дейностите се заплаща останалата част. Заплащането може да се направи по няколко начина, заплащане в брой в избран от Вас офис на "Пласт Маркет" ООД, чрез пост терминал - приемаме плащания на място с най-популярните марки карти: Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro, Maestro/Борика. По банков път - при избиране на този метод на плащане можете да извършите банков превод към нашата сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. На изплащане на равни месечни вноски, за поръчки над 150 лв. с максимален срок за погасяване 36 месеца, като кандидастващия е физическо лице и може да кандидаства, чрез JedtCredit. По програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома REECL, от която може да ви върнат до 20% от парите, които сте дали за саниране, ако сте сдружение на кооперация или жилищен блок. На място – кандидатствате за покупка на изплащане директно на място в някой от обектите ни. Наш консултант ще Ви консултира и помогне във всяка стъпка на процеса – от избора на продукт до подписването на договора за кредит.

6. Приключване на обкет

Когато обекта е приключен, се подписва приемо предавателен протокол с който от наша страна подписваме,че предаваме завършеният обект, а от ваша страна, че приемате обекта без забележки.

Всички права запазени Пласт Маркет ООД.
Топлоизолации © 2019