Начини на плащане

За да ви предложим възможно най-голямо удобство и гъвкавост Ви предоставяме няколко възможности за заплащане на Вашата поръчка:

В брой

Ако желаете може да получите Вашата поръчка на място в избран офис на Пласт Маркет ООД. Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума в брой.

Пос терминал

Приемаме плащания на място с най-популярните марки карти: Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro, Maestro/Борика.

По банков път

При избиране на този метод на плащане можете да извършите банков превод към нашата сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. Пласт Маркет ООД.

На изплащане

На изплащане на равни месечни вноски, за поръчки над 150 лв. с максимален срок за погасяване 36 месеца, като кандидастващия е физическо лице и може да кандидаства, чрез JedtCredit.

По програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома REECL, от която може да ви върнат до 20% от парите, които сте дали за саниране, ако сте сдружение на кооперация или жилищен блок,

На място – кандидатствате за покупка на изплащане директно на място в някой от обектите ни. Наш консултант ще Ви консултира и помогне във всяка стъпка на процеса – от избора на продукт до подписването на договора за кредит.

Всички права запазени Пласт Маркет ООД.
Топлоизолации © 2019